Voorstelling

‘‘Vrij bij akte’’

Studio’s en appartement van 1 tot 3 kamers – Vanaf 159.000 €

Het vastgoedproject Les Hauts Prés breidt uit met zijn tweede en laatste fase, in een landelijk gelegen wijk van de gemeente Ukkel. Het project biedt het comfort van de stad en combineert dat met vele groene zones. Uw gezin geniet er dan ook van een kwalitatief architecturaal geheel, het resultaat van een innovatief concept waarin het bijzonder aangenaam leven is.

Locatie

‘‘ De stad in een groene omgeving ’’

Les Hauts Prés bestaat uit drie residenties: Cosmos, Alcea en Oxalis. Dankzij de tuinen en groendaken zijn deze mooi geïntegreerd in de natuur.

Les Hauts Prés grenst aan het 10 hectaren grote natuurreservaat van « De Keyenbempt »: een mozaïek van zeer diverse groenzones met een beek, moerassen, moestuinen en een beboste heuvel. Via de voet- en fietspaden van het « groene netwerk » ontdekt U andere natuurreservaten en parken in de buurt en maakt U ook kennis met enkele verrassende stedelijke en industriële landschappen.

‘‘ Een gezellig concept op mensenmaat met respect voor de natuur ’’

Item 1 of 9

Appartementen

‘‘Studio’s en appartement van 1 tot 3 kamers – Vanaf 159.000 €’’

De wooneenheden van Les Hauts Prés zijn gemaakt op mensenmaat. Voor een optimaal comfort beschikt elk gebouw over parkeerplaatsen, kelders en ruimten voor fietsen/buggies in de ondergrondse verdieping. Bovendien heeft Alcea een ontmoetingsruimte waar de bewoners van de wijk terecht kunnen voor allerlei gelegenheden.

Les Hauts Prés bieden U een brede waaier van appartementen van verschillende afmetingen en indelingen: van een studio via een appartement met 3 slaapkamers tot penthouses met een onbelemmerd uitzicht en grote terrassen. Het grondplan van elk appartement werd nauwkeuring bestudeerd zodat u maximaal gebruik kunt maken van het licht en de beschikbaar ruimte, met een optimale levenskwaliteit als doel. Elke wooneenheid beschikt over mooie terrassen of balkons, en op de benedenverdieping over een privé-tuin.

Les Hauts Prés bieden:

  • Een afwerking die voldoet aan de strengste normen op het gebied van energie en duurzaamheid, en een doorgedreven akoestische isolatie
  • Een kwaliteitsvolle en personaliseerbare afwerking
  • Een optimale toegankelijkheid en beveiliging
Item 1 of 9

Beschikbaarheid

Cosmos

11

appartementen te koop

10

kelders te koop

10

parkings te koop

Oxalis

SOLD OUT

Alcea

3

appartementen te koop

3

kelders te koop

3

parkings te koop

Voorzieningen

Les Hauts Prés is ideaal gelegen en is perfect toegankelijk te voet, met de fiets en met de auto (minder dan 5 minuten van de ring). Het openbaar vervoer (tram en bus) is vlakbij, vooral dan station Calevoet (binnenkort op het GEN-netwerk) met het centrum van Brussel op 10 minuten.

In de onmiddellijke omgeving zijn er ook vele crèches en scholen, waaronder het Lycée Français, lokale handelaars en klassieke of bio supermarkten, restaurants en een mooi aanbod op vlak van gezondheidszorgen. U geniet van een landelijke omgeving en tegelijk ook van de culturele en andere mogelijkheden in een gemeente waar het goed wonen is.

De residenties Les Hauts Prés zijn gelegen in de buurt van de wijken Bourdon, Dieweg, Globe en het Sint-Jobplein en zijn dan ook een duurzame aankoop en beslist een verantwoorde investering.

Investeerders

Onmiddellijk rendement

Contact

Project shaped by :